فرهاد حسنزاده،20 فروردین 1341 در آبادان به دنیا آمد. از همان اوایل دوران نوجوانی، به نوشتن علاقه داشت و با نگارش نمایشنامه و داستانهای کوتاه، ارتباطش را با دنیای ادبیات حفظ کرده بود. اما جنگ امان نداد. فرهاد حسن زاده از شهر محبوبش، آبادان، کوچ کرد و در این مدت، از ادبیات و نوشتن دور افتاد. اما ارتباطش را با دنیای هنر به واسطهی پرداختن به خطاطی، نقاشی، عکاسی و موسیقی ادامه داد. او تئاتر را نیز با کلاسهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد و نمایشنامهای به نام «نفرین آهو» را هم به روی صحنه برد.
فرهاد حسن زاده در ابتدا، ادبیات کودک و نوجوان را انتخاب کرد، اما امروزه، آثار او را در زمره زمینههای مختلف، حتی برای بزرگسالان، میتوان شمرد. در اواخر دههی 60 بود که حسنزاده بهصورت جدی، وارد دنیای نوشتن شد. او که ازدواج کرده بود و پسری کوچک داشت، کمبود کتابهای خوب و باکیفیت برای کودکان را احساس کرد و دست به نوشتن زد. کتاب «ماجرای روباه و زنبور» که در سال 1370 در شهر شیراز منتشر شد، حاصل همان اندیشه و همان دوران است.
کمی گذشت و فرهاد حسن زاده دریافت که دنیای ادبیات کودکان و نوجوانان دنیایی گسترده است. به دنبال این آگاهی، او به تهران رفت و وقتش را به نوشتن داستانها و شعرهایی برای کودکان و نوجوانان اختصاص داد. خودش قصه را بیشتر دوست داشت و نوشتن برای نوجوانان، علاقهی اصلیاش بود. داستانهایی که در این دوران نوشت همگی سایهی سیاه جنگ را روی سرشان دارند و از زندگی او و همسنوسالانش در جنگ میگویند.
فرهاد حسنزاده یکی از اعضای هیئت مؤسس و هیئت مدیرهی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان (نویسک) است. کتابهای فرهاد حسنزاده بارها برای جشنوارههای داخلی و خارجی نامزد شده و جایزه گرفتهست. آثار او همچنین به زبانهای مختلف ترجمه شدهاند. فرهاد حسنزاده از سوی نهادهای مختلفی مانند شورای کتاب کودک و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در سالهای مختلف، بهعنوان نامزد ایران برای جایزهی جهانی آسترید لیندگرن ـ یکی از جوایز معتبر در حوزهی ادبیات کودک و نوجوان ـ معرفی شده است.